torsdag 21 augusti 2008

Skrämselhicka

Fy vad rädd jag blev i morse när jag läste på Sydney Morning Heralds websida om planet som störtat. Rubriken löd: Spansk flygkrasch, 153 omkomna.
Makens föräldrar åkte till Spanien igår och innan jag insåg att det var i Madrid och inte Malaga som kraschen hade varit, så hann jag tänka många tankar.

Jag har pratat med svärfar och det kändes skönt att höra att de kommit fram ordentligt även om förnuftet sade att de inte ens hade varit i närheten Madrid.

3 kommentarer:

DILA sa...

Skönt att dina svärföräldrar kom fram ordentligt! Man blir orolig när det händer något sådant stort. Jag blir så ledsen och gråter inombords. Som mamma tänker jag på alla de stackars barn som var med ombord, och alla familjer som splittrats i olyckan. Usch!!!

Kram Dila

aussiekicki sa...

Ja, jag blev helt kall när jag såg rubriken. Det är förfärligt med alla som har omkommit. Jag har inte varit flygrädd tidigare men nu efter att barnen kommit börjar jag tycka att det känns mer obehagligt.
kram!

Petra H sa...

Jag hade precis vinkat av den spanska svärfamiljen som skulle åka just till Madrid när jag hörde om olyckan.
Verkligen hemskt, man kan inte ens föreställa sig hur det måste vara att ha vinkat av / stå och vänta på sina nära och kära och sedan höra vad som har hänt. Jag är iaf glad att våra spanska resenärer inte hörde om olyckan innan de flög hem..