onsdag 27 augusti 2008

Linfoxmannen

Vi var nere på Woolworths och handlade mat igår. Inne på affären befann sig även en man klädd i arbetskläder från Linfox. Linfox är ett transportföretag, liknande ASG Bilspedition, och deras långtradare är en vanlig syn till och från vårt köpcentrum.

Linfoxmannen undersökte charkdisken väldigt noggrant och jag skulle precis passera honom när jag får se att han har värsta puffran i ett hölster! Vi snackar om en pistol modell grande!

Jag blev helt ställd och funderade över varför en lastbilschaufför helt öppet knatar runt med ett jättevapen inne på mataffären. Är det ens lagligt?

Det kändes faktiskt lite obehagligt och jag var ganska lättad när jag och barnen hade handlat klart och kunde gå därifrån.

3 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

De kanske kör värdesaker också? Du får berätta om du hör hur det ligger till för det lät ju lite konstigt. Men Oz kanske är som US där alla har rätt att bära vapen?

Marianne sa...

Jag har vant mig vid att vakter och poliser mm är tungt beväpnade, men så där i mataffären. Det är de inte ens här. Läskigt. Har du fått veta något mer?

Saltistjejen sa...

Ja visst reagerar man när man ser vapen. Har inte ens vant mig riktigt vid att poliserna här bär vapen.
Och nere vid Wall Street finns en bank där man kan se vakter som är rejält beväpnade med automatvapen! Scary!!!