lördag 30 augusti 2008

If you think I look messed up... You should see the other guy!


Så här snygg blir man efter att ha dykt, med huvudet före, från våningssängens överslaf.
Vi åkte in till akuten och i sådana här lägen är man 1. för en gångs skull glad över sina läbbiga heltäckningsmattor som dämpar fallet lite och 2. jäkligt nöjd att man bor i närheten av ett utmärkt barnsjukhus.
Sydney Childrens Hospital i Randwick förtjänar alla rosor i hela världen. De gånger vi har varit där har vi behövt vänta max 10 minuter innan vi fått hjälp. Proffsig och trevlig personal och snabba åtgärder. Toppen helt enkelt!
Vi fick stanna för observation i 6 timmar och fick åka hem vid tre på fredagsmorgonen. Sedan har han mått riktigt bra förutom en präktig blåtira som drar till sig uppmärksamhet och kommentarer från okända människor. Standardsvaret blir som rubriken.
Jag mår sådär. Febrig och ont i nacke och axlar samt en envis huvudvärk. Jag ska svara på några av era kommentarer bla Mariannes om Possumråttan, när jag känner mig lite bättre. Nu ska jag gå och lägga mig. Ha en bra helg!

8 kommentarer:

Marianne sa...

Men vad ni råkar ut för mycket sjukdomar! Och borrelia! Men kära söta, hoppas nu att ni kryar på er hela gänget och håller er friska nu under våren!

Anonym sa...

Men stackars liten!
Skönt att ni har barnsjukhuset nära!
Och stackars dig med som åker på sjukdom och skit.

Hoppas att ni kryar på er och att ni fyllt e kvot för sjukdagar för 5 år frammåt!

Massor av kramar!

aussiekicki sa...

Marianne och Jess: Tack ska ni ha,. Ja nu får det räcka för ett tag tycker jag. Det blir nytt besök hos doktorn på fredag och då håller vi tummarna att alla öron är friska och att min antibiotika har kickat in ordentligt.

Huskorset sa...

Oj! Ursäkta - men det ser ut som en mycket proffsigt lagd ögonskugga.;) Om man bara kollar på det onda ögat alltså.
Roligt svar på tal, f.ö.

aussiekicki sa...

Huskorset: Ja det var har varit flera som har föreslagit att jag skulle lägga lite ögonskugga på det andra ögonlocket. Stackarn.

Fredrik sa...

En tyskungen grej?

aussiekicki sa...

Fredrik: Tyskungen surrar om någon snubbe som har pucklat på honom men sanningen är att han och Elias gick en rond. Han är en mes den där Klaus som tom får spö av en femåring! :-)

aussiekicki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.