onsdag 7 november 2007

I natt..

...vaknade jag med ett ryck av att ena sonen stod tio centimeter från mitt ansikte. Han var väldigt ledsen och ropade gång på gång:

"Jag vill också ha glass! Jag vill också ha glass!"

Stackars barn, vilken mardröm han måste haft! Alla fick glass utom han. Vad är mardrömmar om vampyrer och monster i jämförelse mot att bli utan glass??

Vilket trauma!

5 kommentarer:

Anonym sa...

He,he...han måste ha varit väldigt sugen på glass! :)

Har du fått smak för Skittles eller Tim Tams ännu?

Har du något emot att jag länkar till din blogg från min blogg?
Och har du någon email ifall man känner för att slänga iväg ett email någongång..

Kram!
/Jess

Annika sa...

Ja, DET var en mardröm må jag säga...Stackarn!!!
Stackars mamma också som väcktes med ett ryck, aldrig kul ;-)

SweFlo sa...

Jag älskar när min 4 åring berättar vad hon har drömt, eller när hon helt plötligt pratar högt i sömnen (vilket är ofta). Väldigt intressant att få lite inblick i vad som pågår i hennes huvud :-) Svårt att hålla sig för skratt ibland, specieltl om hon är upprörd över en läskig dröm, men det låter så kul och heltokigt när hon berättar ibland!

Anne sa...

Hihi, det var faktiskt riktigt roligt. Efteråt. Men förstår det inte var så roligt med sådan mardröm mitt i natten. Stackarn, som du säger, vad är monster och vampyrer mot att vara den som blir utan glass.

aussiekicki sa...

Jess: Ja, han är alltid sugen på glass! ;-) Skittles är goda och även Starburst´s fruktkolor, mums, beroendeframkallande! Självklart får du länka min blogg!

Annika: Ja snacka om trauma. Det är väldigt obehagligt att bli väckt så där pangpå!

Sweflo: Ja, framförallt J brukar drömma rätt intensivt men kan inte alltid förklara de handlar om. Ibland pratar man med honom ett bra tag innan man inser att han fortfarande sover!

Anne: Ja, ganska många situationer med barnen är rätt komiska. de har en förmåga att säga och göra saker som kan bli otroligt lustiga!

Kram!