fredag 23 november 2007

En snabb uppdatering

Jösses! Det är full fart. Makens föräldrar kom i tisdags och det har varit fullt ös överallt utom på bloggen min. Dagarna är fulla med aktiviteter och kvällarna är sällan slut före tolv och då är jag för slut för att orka blogga. Så tråkig är jag....

Vi har hunnit med The Rocks, Operahuset, Botaniska trädgården, Akvariet, Maritime museum och att gå och fixa fötterna. Idag har jag och killarna tagit en hemmadag för att städa, tvätta och plocka för i morgon drar vi till Blue Mountains! Vi ska bo två nätter i Katoomba och hinna med natur, grottor, vattenfall och regnskog.

På måndag åker vi norrut till Hunter Valley och vindistrikten för fler naturupplevelser och en massa vinprovning. Vi ska bo två nätter på en vinodling som heter Kurrajong.

Så därför kommer det vara tyst på bloggen i några dagar. Jag återkommer med lite bilder och så ska jag berätta hur det gick när i veckan lyckades fixa mitt aussikörkort. Ingen lätt uppgift, visade det sig.

Ha det gott go´bloggvänner så hörs vi snart!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kicki!
Hoppas att ni får det underbart i Blue Mountains och Hunter Valley.
Låter som att dina svärföräldrar har det riktigt bra down under. Kanske t o m stannar med er? :)

Ser med förväntan fram emot bilderna.

Kram, Kram!
/Jess

Dila sa...

Hoppas ni får en trevlig resa till Blue Mountains och Hunter Valley. Hoppas också ni hittar några goda viner att smaka på, för det lär ni väl göra!?!
Kram Dila

Erika sa...

Tack för de snälla kommentarerna på min blogg (vet att det var ett tag sen, men min är inte alls så uppdaterad som din är).

Vi var nära att åka till Blue Mountains, men körde fast i Sydney-trafiken istället... Hoppas på att du lägger upp några fina bilder! =)

//Erika

Annika sa...

Ja, det brukar ju bli lite si och så med bloggandet och bloggläsandet när man har sverigebesök!! HAVE FUN!!! AVIS!!

Anne-Marie sa...

Hittade hit via dina kommentarer på Annes blogg. Kul att hitta ytterligare en utlandssvensk bloggare. Återkommer gärna hit! :)

Petra H sa...

Ha en härlig utfärd, själv har jag också gäster och en massa utfärder på programmet så det har varit tyst på bloggen ett tag.
Njut av utfärderna och gästerna, ser framemot att höra om det när du har tid att blogga igen!