söndag 16 november 2008

Ofrivillig paus

Jag lever.
Jag har inte slutat blogga.

Men.

Maken har köpt sig ett nytt datorspel som bara går att spel på min dator så jag får klösa mig fram för tillfället.

Här är det djungelns lag som gäller!

5 kommentarer:

Annika sa...

Leave my computer alone!! Å, jag vet hur det ÄR!! Karolina vill ju använda min dator hela tiden trots att hon har sin egen. Värre var det när hon skulle spela SIMS på min gamla (numera hennes) d¨kom jag knappt åt datorn alls.
Så jag vet vad du menar när du använder uttrycket "djungelns lag".
KRAM!! :-)

Saltistjejen sa...

Haha! Jag skrattar! Här har ju maken en egen dator som dessutom är en snajdigare modell än min. Men han slutae med just datorspel för flera år sedan. Till förmån för X-box! Så här gäller fighterna snarare TVn!!!! Men oftast spelar han när jag har gått och lagt mig. Vilket är enklare nu när jag lägger mycket tidigare p g a Ella...! ;-)
Hoppas du snart kan ta tillbaks din digitala diamant dock! Säg till honom att vi saknar dig i cyberspace!
Kram!

DILA sa...

Känner igen problemet. Vi är tre personer på två datorer varav sambon måste använda sin i jobbet en hel del (arbetar mycet hemifrån). Oliver och jag får kriga om den andra. Håller med saltistjejen, hälsa maken att vi saknar dig i bloggvärlden!

Kram Dila

aussiekicki sa...

Annika: Haha, ja du har ju samma hemska upplevelser!!! Kram!

Saltis: :-) Det problemet dyker upp här också!!! Maken spelar gärna Playstation och nu har även killarna börjat så tvn har man inte heller ifred!! Kram!

Dila: Ropen skalla varsin dator till alla! Förstår precis hur du har det!!!Kram!

Petra H sa...

Ha ha, O spelar inte datorspel men är oftast för LAT för att sätta igång sin egen dator så han belägrar min istället på helgerna... Eller använder mitt skypekonto för att ringa till sin familj i Spanien bara för att han inte kommer ihåg sitt lösenord till sitt eget skypekonto!! Ok att vi har delat ekonomi men ändå irriterande!