måndag 3 november 2008

The North Bondi Incident

I fredags hade vi 35 grader varmt så jag och killarna mötte upp med kompisarna nere på Bondi beach för en stranddag. Vid den norra delen av av stranden finns det två havspooler som är ganska barnvänliga.

Vi hade en trevlig dag på stranden och när det var dags att åka hem gick jag och kompisen upp med barnen till utomhusduscharna för att spola av ungarna all sand. Där sitter det alltid en drös med killar i tjugoårsåldern, men jag tänkte inte mer på det.

Jag öppnade ryggsäcken med våra kläder och handdukar och duschade av barnen. Det var en blåsig dag och det tog inte lång stund innan jag i ögonvrån såg något stort och vitt som flaxade förbi. Det tog ytterligare några sekunder innan jag insåg att det var mina trosor som hade fått smak på friheten och gärna visade upp sig för hela killgänget.

Jag drog ner några asgarv när jag, med illröda kinder, rusade efter mina bångstyriga underkläder som varken är små eller särskilt sexiga.

Man får vara glad, mitt i eländet, att man i alla fall piggar upp tillvaron för andra människor.....

6 kommentarer:

Anonym sa...

HA,HA,HA,HA... faan va härlig du är!! :D
Eller själva incidenten var det!!
Jag kan se dig springa efter dina trullor som blåser i vinden som en duva på vift.

Var de rena får man hoppas. Pinsamt värre om de var befläckade...Ha,ha...

Kram på er därnere! :D

Saltistjejen sa...

Hahahha!!! Skulle velat se dig där! Men som du säger, även om det kan kännas pinsamt för stunden så är det sådant man kan skratta åt i efterhand. Iallafall nu när man är i "vår ålder". Värre om man varit 13-15 eller så. Då tror jag att man nästan dött. Och sedan hade man tyckt det varit såååå åinsamt i flera måndare efteråt! ;-)
Jag tycker det värsta med mina egna underkläder är att det inte alltför sällan är så att jag har trosor på mig som har ngt litet hål eller ngn resår som itne är helt intakt. Sådant kan kännas enormt pinsamt ifall man skulle "visa upp" för några utom familjen! Har tänkt ibland att "tänk om man skulle hamna på sjukhus!" Hehe, när jag var gravid (i slutet av graviditeten) så tänkte jag varje dag att jag skulle ha hela trosor på mig utifall att. Och med tanke på vad som hände så var det ju smart eftersom det blev lite akut med sjukhuset. Å andra sidan var trororna verkligen det sista man tänkte på just då. De var dessutom soaking wet så de åkte av fort som bara den, och sedan fick jag ju torra rena (och hela) av M som han tagit med sig hemifrån. Skönt att du fick fatt i dina flyende underkläder iallafall! :-)
Kram!

aussiekicki sa...

Jess: Hahaha, kul att en till blev road!! :-D Ja, det måste nog sett lite roligt ut när jag jagade mina elusive undies! trullor var ett nytt ord! Det gillar jag, och de får nog betraktas som rena då de var nya för dagen!

Kram på er däruppe!

Saltis: I bet you do!! Jag tänkte precis det du skriver att man hade dött som tonåring men nu mest garvar åt hela pinsamheten.

Jag har skrattat åt dina trosfunderingar för en av mina vänner har haft samma dilemma en gång. Ute på Mättinge, faktiskt. Vi hade en jättefest och var på väg upp till huset efter en nattdopp och skulle väl sova. L hade ingen handduk och funderade på att strunta i trosorna men ångrade sig. Det var mörkt och hon sa att det skulle vara typiskt om hon bröt benet troslös.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Du borde publicera en bok med alla incidenter! :)

DILA sa...

Ja, det verkar som du är med om en hel del roliga och knasiga incidenter. Men tänk vad många människor som du hjälpt till ett längre liv genom att framkalla glada skratt. Vilken god medmänniska du är!!! =)

KRAM Dila

aussiekicki sa...

Anna: Haha, ja det vore något det! Ibland känns mitt liv som en fars!

Dila: Hahaha, tack ska du ha!! Kram!