onsdag 12 november 2008

Dagens utflykt gick till Botaniska

7 kommentarer:

Petra H sa...

Wow, vilken utsikt från Botaniska trädgården!! Och fina träd med blommor - har för mig att jag har sett sådana här men är inte säker. Vi borde verkligen ta oss till SJs botaniska trädgård innan vi flyttar... ännu en måste-se-grej på listan som bara blir längre och längre ;-)
Sur med overallen!
Kram!

Saltistjejen sa...

Underara bilder Kiciki!!!!
Och vilket kalasväder ni har! Det är väl högsommar hos er nu??
Kram!

aussiekicki sa...

Petra: visst är det läckert! Man ser citys skylina och Sydney ikoner. Det är så otroligt vackert. Det lila trädet är ett Jakarandaträd och det andra är en änglatrumpet. det var helt otroligt vakert i trädgården med buskar och träd i full blom. Jag känner som du, också lite stress över att hinna med det sista nu innan vi åker. Surt med overallen med det dyker upp fler! Kram!!!!

Saltis: Tack!!!! Vi hade en jätteskön dag med 25 grader varmt. Det är försommar nu och med högsommaren kommer de extrema temperaturerna. Jag gillar nog 25 grader bättre än 40 grader. Kram!!!

Anna, Fair and True sa...

Vackert! Vad har ni mer på att-se-och-göra-listan innan ni åker hem?

aussiekicki sa...

Anna: Vi tar en tripp söderut med våra vänner i mellandagarna. Sedan blir det säkert lite fler dagsturer skulle jag tro. Det finns MASSOR kvar att se och göra men det tryter både i plånboken och tidsmässigt, tyvärr.

Pseudonaja sa...

Oooh, Botan! Där är så vackert. Det finns en byst av Daniel Solander som är betydligt mer känd hos er än hemma i Sverige.

aussiekicki sa...

PSeudonaja: Ja det är så himla vackert i Botaniska. Jag har inte sett Solanders byst men vet att han är mer känd här än i SVerige.