lördag 4 oktober 2008

Schysst kompis

Det här blir ett skitinlägg!
Jag fyllde ju år i torsdags och vi åkte och träffade våra kompisar som bor i North Bondi. Min mage har varit rätt besvärlig, av och till, i en vecka. Det blir så här ibland, framförallt om jag stressar, och då måste jag ha tillgång till en toalett i några timmar.

Vi hade lekt på lekplatsen och skulle precis skiljas åt när jag började känna av det välbekanta magknipet så istället för att ta bussen hem så fick vi hänga med dem hem. Voj, voj, kallsvetten rann trots att det var över trettio grader varmt ute men vi hann hem till dem iaf.

De skulle äta lunch och åka iväg i ett ärende på eftermiddagen så jag gjorde några försök att gå till bussen men fick vända tillbaka. Till slut fick jag be om att få stanna kvar tills magen lugnade ner sig vilket min snälla kompis självklart ställde upp på. Äldste sonen skulle ändå vara hemma och vara barnvakt till yngste sonen.

Och jag sprang på toa, en så där tio gånger innan jag och barnen vågade oss bort till bussen. Det är en promenad på några hundra meter och jag fick självklart ont i magen igen men lyckades komma på bussen hem. Bussresan var rätt jobbig då det var ca 40 grader varmt inne i bussen och det tog 40 minuter att komma hem, mot normala 15 minuter, då det var ett vägbygge på Bondi Road. Men hem kom vi, utan några olyckor!

Igår träffades vi igen på svenska lekgruppen i Paddington. Kompisen log lite och undrade hur det var med magen. De hade nämligen fått stopp i toaletten! Tydligen är det gamla rör och det blir lätt stopp och mina besök hade blivit dödsstöten med allt toapapper som jag hade använt. Tur att hon har humor, för vi skrattade gott åt det hela. Hoppas inte räkningen från röris blir för dyr bara.....

Snacka om att man är en schysst kompis som tackar för hjälpen genom att orsaka stopp i toaletten!

7 kommentarer:

Lullun sa...

Vilken dramatik! :-)

Annika sa...

Å, jag förstår om det känns aningen pinigt, men vad sjutton, vad kan man göra??
Fy tusan att du får en sådan där otjänlig mage till och från. Vidrigt. YUK. hoppas att det dröjer länge tills du får nästa magutbrott.
Kramar!

Anne sa...

Jag instämmer med Lullun, vilken dramatik men skön inställning från både dig och kompisen. Som du säger, det är bra man kan ta allting med ett skratt. Jag tror vi alla reagerar på nåt sätt på stress, vissa av oss får magen, andra huvudvärk, nån tredje nåt annat.

Petra H sa...

Nej, men vad pinsamt ;-) Tur att det var en snäll och förstående kompis!!
Hoppas att magen mår bättre nu!
Kram

aussiekicki sa...

Haha, ja det är tur att man har goda vänner och att de dessutom har en stor portion humor! Kram på er!

Marianne sa...

Hahaha, min sondotter, sju år, har också orsakat stopp i toan, fast inte med papper utan för att hon ÄTER så mycket! : D

Smal som en pinne ändå, men det är nog genetiskt efter både föräldrar och farmor och farmors far.

aussiekicki sa...

Marianne: Haha! Hon verkar vara precis som Elias! Där snackar vi modell grande, varje gång!!