torsdag 16 oktober 2008

Nåja, jag får ju ändå rena fönster...

Det är återigen dags för fönstertvätt. Det är då man vaknar på morgonen med 2-3 snygga unga män hängandes i en sele utanför sovrumsfönstret. Jag börjar osökt fundera på hur mycket de egentligen kan se in, mellan de 2-3 cm stora springor som inte täcks av rullgardinen, innan jag störtar ut i duschen. Hoppas att jag inte har orsakat några mardrömmar i natt....


2 kommentarer:

Lullun sa...

*hihi* Tror nog inte blev många mardrömmar inte. Dels kunde de nog inte se något egenltigen, och sedan kan jag omöjligen tro att synen var så hemsk om de nu hade kunnat. Det är ju ändå män vi pratar om... ;-)

Förresten, har en lite "passande" historia. Som jag varit inne på förr, har min pappa bott i Autralien. Han bode mest ute i buschen i norr, men han började faktiskt sin "australien-karriär" med just att ta över och driva ett fönsterputsfirma i Sidney i ett år! Så kanske var det lärlingar till pappas lärlingar eller nått, som hängde utanför ditt fönster... :-)

aussiekicki sa...

Lullun: Haha, du skulle bara veta!! Jag tycker det är coolt med din pappa som startat eget här nere!! Det är ju inte omöjligt alls att det var din pappas lärjungar som hänger utanför våra fönster!