torsdag 16 oktober 2008

Mot nya äventyr!!

I morgon bär det av norrut, mot tropikerna!
Vi ska på semester i fyra dagar!
Vårt resmål är Cairns med omnejd och vi ska på utflykter under några intensiva dagar.Vi ska bla åka ut på en dagstur till den här ön som heter Fitzroy Island. Där ska vi snorkla, bada och gå på upptäcksfärder.En av dagarna ska vi åka 4WD till Cape Tribulation med omnejd.
Vi ska även åka Kuranda Railway och Kuranda Skyway samt besöka en krokodilfarm.Det är två små gossar med resfeber som har somnat i sina sängar. De har ägnat hela dagen åt att packa sina små ryggsäckar. I morgon bär det av!!!

7 kommentarer:

Erika sa...

Hoppas ni får en riktigt bra resa!
Höjdpunkten under vårt Cairns-besök var (förutom att dyka vid barriärrevet såklart) när vi hyrde mc och åkte upp till Cape Tribulation.
Väntar med spänning på att få se bilder från er utflykt! :)

Saltistjejen sa...

Oh det låter underbart!!!
Lite mer äventyr än vår 4-dagarssemester som börjar imorgon. Haha! Vi ska bara lite norr om NYC där vi hyrt en stuga där vi ska vara i 3 nätter. I Hudson Valley.
Promenera i skogen hoppas jag så jag får känna doften av höstlöv och fuktig jord. Se på de vackra höstfärgerna. Och så bara VARA.
Ska bli jättemysigt eftersom det blir vår första myssemester med Ella. Även Lipton ska få komma med.
Men som sagt, några krokodilfamer eller cool snorkling blir det ju inte då...
Hoppas ni har det underbart!
Kram!

Anonym sa...

AVUNDSJUK är bara förnamnet!! :D

Hoppas att ni får en underbar semester men det kan man nog inte misslyckas med i QLD och Cairns!

Kram!

Marianne sa...

Wow! Vilket ställe! Glöm inte kameran och HA DET HELT FANTASTISKT UNDERBART men stick INTE in händerna till krokodilerna!

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Åh vad härligt det ser ut! Ni kommer ha jätteskönt! Och oroa er inte för flyget. Det kommer vara extra mycket kontroller nu.

Lullun sa...

Åååååh låter underbart!! Hoppar ni får det riktigt, riktigt bra!! Kram!

aussiekicki sa...

Erika: Åh nu blir jag avis på dig!! Vi var tvungna att åka mer anpassat eftersom vi har barnen med. Inga spännande dykningar eller mc-färder för oss! Bilder kommer snart!

Saltis: Haha! Vet du att när vi kom hem från resan och var helt färdiga så sade maken att nästa gång vi semestrar kan vi inte bara ta och slappa och vila lite! Det är ju jätteintensivt med tidiga mornar när man reser så här och ska klämma in så mycket som möjligt på några få dagar.Jag tror ni hade en fantastisk fin helg i er stuga! Kram!!

Jess: :-) Kram!

Marianne. Kameran kom med och händerna är i behåll! Kram!

Anna: Tack! Nej jag är ju egentligen inte flygrädd men sedan vi fick barn har jag blivit mer känslig. Inrikesflygen i Australien har mindre kontroller, man får ex ta med sig vätska ombord, av någon anledning.

Lullun: Det fick vi! Kram!