lördag 22 december 2007

Tomathygien

Jag var och handlade mat inför julfirandet på måndag och tisdag. Det var mycket folk som vanligt inne på Woolworths och kanske lite extra många som shoppade inför julen. Jag står och väljer bland frukt och grönsaker när jag får se något som faktiskt gör mig förvånad.

En aussietjej med pojkvän står och diskuterar bland grönsakerna, vilka tomater ska de välja och om gurkan är äcklig. Hon ser ut som en helt normal tjej. Hel och ren klädd i topp och shorts som sitter lite nedhasade så man kan se överdelen av g-stringen.

Det är då hon stoppar ner handen innanför trosorna, kliar sig vääääääldigt noga i rumpan innan hon tar upp handen igen och fortsätter att känna på och inspektera tomaterna.

Jag köpte inga tomater idag.........

3 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Tvi vad äckligt! Bläk. Jag ser också ofta folk som t.e.x. hostar rakt över grönsaker och frukt i affärerna.

aussiekicki sa...

Ja, jag förvånas hur en del människor bär sig åt. En annan sak som stör mig är när folk klämmer, hårt, på avocados för att sedan släppa ner dem i lådan igen, gärna från hög höjd.
Idag såg jag även en kille som konstant torkade sin snoriga näsa med högerhande för att sedan riva bland grönsakerna. Ick och blä!

Petra H sa...

Euck, vad ÄCKLIGT!! I Italien MÅSTE man ha plasthandskar på sig när man köper grönsaker & frukt - man blir faktiskt utskälld (mest av äldre tanter så klart) om man inte gör det... jag har alltid tyckt att hallå, jag tvättar mina grönsaker innan jag äter dem, men gör folk som du beskriver så...