tisdag 4 december 2007

Christmasparty!

Om några veckor ska makens företag ha julfest för alla anställda med respektive. Det ska bli fin middag på The Finger Wharf i Woolloomooloo, The Loo i folkmun.
Jag har haft världens angst över denna fest. Som en lite för tjock kvinna i sina bästa år är det vansinnigt svårt att hitta något snyggt att ha på sig.

Idag har jag shoppat. Jag gick in på David Jones, ett av varuhusen med en massa klädmärken, och sade: Hjälp!

Och hjälp fick jag. En enkel snygg svart klänning som tom mina liljekullar får plats i! Den är fantastiskt skön och man kan fiffa till den med lite accesoarer. Jag har köpt snygga skor, sjal, lite smycken, och en jättefrän aftonväska.

Sedan var det där med t-shirtbrännan.....

Det får kanske bli en spray-tan ändå.... Eller vad säger du, Matilda?

6 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Det billigare alternativet är väl att lägga på lite ljus makeup längs t-shirtbrännekanten.

Jag ser fler och fler som går omkring med parasoll nuförtiden. Ett sånt ska jag också skaffa. Solbränna är såå ute.

aussiekicki sa...

Antagligen... Men du skulle se mina ben... Ingen vacker syn. Får fundera lite.

Dila sa...

Tänk att de flesta kvinnor ojjar sig över sitt utseende. Jag är också en kvinna i mina bästa år med en hel del skavanker som jag försöker lära mig att acceptera. Ibland går det bra, men oftast inte. Men den personliga coachen Mia Törnblom fick mig att må lite bättre när hon på tv pratade om sina skavanker som tigerränder och volanger. Det lät riktigt gulligt. Du kommer att vara jätte fin på festen, I promise!
Kram Dila

aussiekicki sa...

Du är en klok kvinna, Dila! Tack!
Kram

Petra H sa...

Oj, jag vet precis hur du känner dig - jag var sååå nervös när jag skulle gå på Os företagsjulfest för två år sedan, första gången jag skulle träffa alla kollegor... Men, det gick jättebra!
Hm, t-shirtsolbränna kan vara lite knepig när man ska ha en ärmlös klänning...

Annika sa...

Grattis till att du hittade en klänning du gillar! Låter som en klassisk klänning som du kommer att kunna ha vid fler tillfällen. Precis, du kan "glittra" till den med olika accesoarer!
Spray-tan...? Kanske det ja...