onsdag 13 februari 2008

Nystart


Det blev ungsstekt kycklingfile med tre potatisklyftor, sparris, sallad och mangosalsa. Fast nästa gång skippar jag nog koriandern i salsan. Urk. Man ska gå varsamt fram med koriander....

5 kommentarer:

Dila sa...

Det ser riktigt gott ut. Sparris är en favorit. Håller med om koriandern, det är en ganska "stark" krydda som man bör vara försiktig med.
Kram Dila

nika sa...

har du lagat det där själv? ser underbart ut

Anonym sa...

Mmm såg godare ut än min måltid. Försöker nu gå ner några kilo och har därför ätit soppa gjord på blomkål och sötpotatis, till detta grönsallad och groddar, en rå morot och två grova knäckmackor med ost. Ja jag fick ont i magen. Min mage vill ha sin dos av choklad och andra smarriga onyttigheter haha. Men det är så lätt att lägga på sig nu när jag är trettio plus. En väninna fick en kommentar av sin treåring som klappade henne kärvänligt på midjan."Mamma varför har du så mycket mat här". Ja så man får väl fortsätta knapra på en morot. Jättekul att läsa om din vardag på andra sidan jorden varje dag, tack, Nina.

Petra H sa...

Ja, koriandersmaken (färsk sådan) kan verkligen bli för mycket ibland.
Ser dock jättesmaskigt ut!

aussiekicki sa...

Dila: Håller med, sparris är riktigt gott. Koriander har jag börjat med igen efter en rejäl överdos för en massa år sedan.

Nika: Japp, egenlagat! Jag gillar egentligen attlaga mat men har haft noll inspiration ett tag. Det är inget roligt när barnen inte gillar något man serverar.

Nina: Ha ha ja magen brukar bli lite chockad när man drar igång med nyttigheter och fibrer. Mina kids brukar baka bullar med min degmage.... Kul att du vill läsa!

Petra: Ja jag har inte ätit koriander på ett bra tag men har börjat igen när kompisen har serverat några goda röror. Fast som sagt man ska absolut inte ha i för mycket.