onsdag 20 februari 2008

Bantningsmetod

Någon sa till mig att om man bor i land, som har ett varmt klimat, längre än sex månader så minskar man sitt underhudfett.

Det har jag då rakt inte märkt!

5 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, jag har inte heller märkt någon minskning i underhudsfettet men jag har ju bara varit här 3 månader (och luftkonditioneringsvansinnet här gör ju att man fryser inomhus)...

Anonym sa...

Jag tror jag lyckades gå ner 15 kilo under min tid i Sydney. Men det berodde nog mest på att man bara drack öl som föda i några veckors tid och dansade natten lång. Ung och fri liksom ;)
Men betyder det då att man i ett kallt land sakta förvandlas till valross med en massa underhudsfett tro?

Kram!

Saltistjejen sa...

Hehe!!! Jag tror nog kanske inte ritkigt på det då?? För då skulle ju alla svenskar vara rätt feta då? Jämfört med t ex sydeuropéer. Och det är de inte väl??

Såg förresten ditt inlägg om nya kameran!! JAg ska köpa ny kamer jag med! Jippiee! Lyckades totalförstöra gamla kameran när vi snorklade på Hawaii förra året... Och jag har nu bestämt mig för en Olympus jag med! Men den som är vattensäker ner till 10 meters djup. Samt krossäker. Haha! Eftersom jag insett att jag är en drummel får man skaffa grejer därefter... ;-)
Men den kommer inte förrän i mars i butikerna så jag måste snällt vänta någon månad till...

aussiekicki sa...

Petra: Ha ha du kommer knaske lägga på dig lite underhudsfett med tanke på luftkonditioneringen. Men var glad för lite kyla! Jag skulle antagligen hamna på dårhuset om vi skulle vara utan A/C. Tänk dig 40 grader varmt utan A/C.....

Jess: Ha ha öl är ju ganska nyttigt om man räknar bort alkoholen, du drack väl bara lightöl ;-)
Valrossteorin tror jag definitivt på!

Saltis: Nej du har nog rätt Saltis. Kul med ny kamera! det är en precis en sådan Olympus jag har men det kommer antagligen nyare modeller. Man kan även filma långa snuttar med den så vi tycker den är bra!

JaCal sa...

Haha - ja, det var nyheter för mig. Kan det bero på att jag är svensk... det applicerar inte på oss... uppvuxna i kyla som vi är... ;-)