torsdag 24 januari 2008

Trött, trött, trött.....

Jag är så otroligt trött nuförtiden. Komatöst trött och ögonen kan inte fokusera ordentligt så jag ser dubbelt och får huvudvärk. Jag har varit trött hela våren (hösten på norra delen av klotet) och de senaste veckorna har jag varit yr och illamående i omgångar. Och nej, jag är inte gravid.

Jag masade mig iväg till doktorn i tisdags och puls och blodtryck var okej. Igår morse var jag och lämnade blodprover som jag får resultatet av om några dagar. Antagligen är det ingenting. Men. Min mamma är diabetiker och hjärtsjuk och min äldste bror avled hastigt för två år sedan i hjärtinfarkt. Han blev bara 47 år.

Så det känns bra att kolla upp läget lite.

Nu ska jag nog gå och lägga mig.

Ska bara ringa och gratulera min lille storebror som fyller år idag.

5 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Mitt minne är inte så bra, men var det inte vi som pratade om sköldkörtelproblem? Att du har det i släkten? Då blir man så där vansinnigt trött och yr och illamående och går upp i vikt som bara den. Har du testat dig? Har du börjat tappa hår? Får små ångestanfall då och då? Ser suddigt?

Petra H sa...

Usch, det låter jobbigt att vara trött hela tiden, speciellt med två energiska små pojkar. Håller tummarna att testresultaten kommer tillbaka och är bra, och att du får sova ut. Kanske det är sköldkörteln som Matilda skriver?
Skickar lite energi från PR, själv mår jag äntligen lite bättre efter en hemsk förkylning.

Dila sa...

Vad tråkigt att du inte mår bra. Hoppas att det inte är något allvarligt, att provsvaren är okej. Krya på dig!
Kram Dila

Anne sa...

Vad jobbigt, tröttsamt och sen börjar man fundera också (jag är iaf sån person), oroa och grubbla på om det är nåt allvarligt man har för man kan ju inte "bara" vara så här trött. Men det kan man nog, vissa perioder är man orkeslös och ingen energi alls. Bra du kollar upp läget lite, men det är nog precis som det ska vara och allt i sin ordning.
Ha en riktigt bra helg!

aussiekicki sa...

Matilda: Vi diskuterade nog sköldkörteln, tror jag. Jag lämnade prover i onsdags som jag ska få svar på imorogn eller på tisdag. Det skulle kunna vara underfunktion av sköldkörteln. Eller så är jag hypokondriker.... Skulle inte förvåna mig.

Petra: Ja jag känner mig som en tråkig mamma som inte riktigt hänger med just nu. Skönt att höra att du mår bättre och tack för lite extra PR energi, det värmer!

Dila: Tack!

Anne: Japp, sån är jag. Oroar mig för att sedan tycka att jag är skitfånig. Så det känns bra att jag varit iväg och tagit lite prover så får vi se.