söndag 27 januari 2008

Långhelg

Tack för alla snälla kommentarer! Det värmer! I morgon eller på tisdag ska jag få besked om blodproverna. Antagligen är det helt okej, fast jag är fortfarande trött och sliten. Märkligt, egentligen.

Vi har i alla fall firat nationaldag här i OZ. Australia Day är den 26 januari och firas antingen inne i stan med en massa olika aktiviteter som Tall Ship Race, veteranbilsåskådning, fyrverkerier, barnshow i Darling harbour osv osv. Många aussisar firar med familj och vänner och ställer till med en rejäl barbeque. Vi drog in till stan, mest för att få känna av stämningen, som var på topp!
E med Aussietröjan aussieflaggan på armen.


Idag har vi varit på stranden och badat med halva Sydney, kändes det som. Vi har haft en skön dag och har badat i vågorna. Det blev inte så mycket surfing för kravallen eftersom vågorna var lite för höga idag.

I morgon är det helgdag med anledning av nationaldagen och vi ska antagligen till Centennial Park och grilla lite innan vi måste hem och sanera i kvarten då makens syster med man anländer på onsdag. Det ska bli roligt med besök igen och vi kommer att åka bort på en minisemester tillsammans till Jervis Bay. Det vore väl tusan om man inte ska få se några vilda LEVANDE kängurusar nångång!

Inga kommentarer: