söndag 30 mars 2008

Vänskap

Jag har hittat en ny vän och jag är så glad!

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å Vad KUL!!!!
Vänner kan man aldrig få för många av! Och det är faktiskt knepigare att hitta "rätt" med åren. Tycker iallafall jag. Så NÄR man gör det är det verkligen härligt! :-)

Matildas fikarum sa...

Vad kul för dig! Det betyder så mycket att ha vänner.

aussiekicki sa...

Ja jag är jätteglad för jag har varit lite ensam ett tag och det ligger inte riktigt för mig inser jag. Vi har en hel del gemensamt och hon har också varit ensam en del så båda verkar nöjda!

Petra H sa...

Åh, vad kul för dig Kicki - GRATTIS!! Hur hittade du henne?
Jag har också hittat en vän, eller kanske man ska kalla henne för kompis till att börja med ;-) (grannfrun som var över på fika i fredags och hon har stora planer på att integrera mig i PR med utflykter, matlagning etc).
Insåg för nga veckor sedan nämligen att jag ju faktiskt bara har en vän här (svenska B), även om jag nu nästan räknar mina spansklärare (3 st!) som kompisar..
Du har så rätt, man har behov av vara lite mindre ensam ibland..

Matildas fikarum sa...

Men du, inte ska du sitta och känna dig ensam! Nej, det är inget roligt. Jag vet ju inte om vi har någonting gemensamt, men det märker vi väl. Känner du för att ta en fika eller långpromenad någon gång, hojta till! Fast vi bor ju rätt långt ifrån varann......

aussiekicki sa...

Petra: Vi ramlade på varandra på en svensk lekgrupp för ett tag sedan och upttäckte att vi har en hel del gemensamt. Som du säger, man har ett behov av sällskap. Kul att du har hittat lite folk att umgås med också!

Matilda: Vad gullig du är! Det vore ju rätt kul att ses! Visst bor du norr om Manly eller har fattat det fel?

Matildas fikarum sa...

Ja, jag bor en bra bit norr om stan, men det händer faktiskt att jag sätter mig i bilen eller på bussen och GÖR nåt på helgerna. Tro't eller ej. Jag skickar dig ett email senare ikväll när jag är hemma från jobbet!

Lullun sa...

Nej, men vad kul!! Vänner är ju så viktiga, speciellt när man bor utomlands och inte har familjen runtomkring sig. :-)

aussiekicki sa...

Lullun: Ja, eller hur!