måndag 31 mars 2008

Elden är lös!

Vi vaknade i morse och tittade ut över nejden och fick se en storbrand brevid flygplatsen. Det såg ju väldigt dramatiskt ut så jag gick genast ut på nätet för att kolla nyheterna. Jag läste snabbt och ropade till mig maken då ett flyplan hade störtat i ett hus!

Det tog ett tag innan vi insåg att det var i London som planet hade störtat! Vår brand tillhörde en trävaruhusbrand som lyckligtvis inte krävde några människoliv.
Ibland läser man lite väl snabbt!


4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj, jag har inte kollat nyheterna än. Måste se om Londonplanet då. Läskigt.
Hoppas det inte är alltför farligt med er brand heller! Usch bränder är så hemska tycker jag.

Fengirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Feiner sa...

Stökar lite, råkade trycka iväg det innan jag var klar...
Jo vad jag sa var att du skräms, ska flyga till London nästa vecka. Men det verkar ha varit en liten krasch för inget har sagt på nyheterna. Men resan för mig blir spännande. Bokat hos bolaget Ryan air som är i ropet just nu. Ja inte på ett bra sätt så kanske blir jag kvar i London efter en nedlagd linje eller nåt. Men brand där ni bor. Det såg farligt ut med all rök. I övrigt fina bilder från er semester. Nu har det återgått till regn i Gbg så all snö har nästan försvunnit, sörjer inte över det.

aussiekicki sa...

Saltis: Ja det är alltid läskigt med bränder. Vår brand var ett byggvaruhus som gick upp i rök. Inga personskador som tur är. Men det såg dramatiskt ut med en sådan stor brand brevid flygplatsen.

Feiner: Hi hi, ja jag har riktigt korvfingrar och lyckas ibland med samma. Välkommen till min blogg förresten! Hoppas resan till London blir bra och att våren har kommit lite längre när du kommit hem!