måndag 9 februari 2009

Kundvagnsincidenten

Vi åkte till Ikea igår och spenderade en massa pengar. När vi var klara rullade vi bort med två fullastade kundvagnar till hissen som tog oss ner till garaget. Maken öppnade bilen och vi borjade stuva om för kunna packa in varorna. När jag vände mig om för att börja lasta så hade ena kundvagen gått upp i rök!

Det enda vi kunde komma på var att jag hade glömt den i hissen så jag springade bort för att leta. Hissen var sjalvklart tom och jag sprang gråtfärdig tillbaka mot bilen samtidigt som jag blangde på folk omkring och tittade i deras kundvagnar. Jag var rätt saker på att jag hade haft med mig vagnen ur hissen men började tvivla på mig själv.

Maken var rätt sur att jag slarvat bort en hel vagn med grejer och jag var bara så stressad över hur det ens kunde handa. Då får jag se den! Tio meter längre bort står den, fast förankrad i sidan på en bil... Inte en skråma på bilen och alla grejer fanns kvar! Lätt skakade lastade vi nya bilen och rullade hem.
Snacka om vardagsdrama.

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahahahaaaaaa! jag kan se det framför mig. Vilken thriller!
Lite smådimmat och grått. Tung dramatisk musik. kameran sveper över parkeringen. Så närbild av ditt ansikte. Sedan din mans. Skräck, ilska. Kanske tårar???
Extra mycket violoiner och kanske lite trummor som bakgrundsmusik. Lite längre avstånd nu. man ser hur ni gestikulerar vilt åt varandra. Ilska. Du springer sedan runt och sliter ditt hår. Ropar förtvivlat. Dina ögon zoomas in. Feberglans.... Trots att inga ord hörs så kan man se i ditt ansikte: var var var???????
Så tataddaaaada! DÄR där står den! Vagnen! Lättnaden som sköljer över ditt ansikte. Feberglansen förbytt mot glädje. Du springer fram och rycker loss vagnen från den elaka bilen som försökt sno den. Sliter den loss från bilens grepp.
Din man springer mot dig för att hjlpa dig. Tillsammans förenas ni i en gemensam kraftansträngning vilken resulterar i att ni lyckas frigöra vagnen från bilens klor! Triumf! Glädje! Nu dundrar musiken i glada toner! Ni förenas i en kyss!
The End....

men allvarligt talat hur i h-se kunde den hamna där???? Lutade marken eller? var det nedåtlut så den rullat dit av sig själv????
Skönt att slutade gott och inte med skilsmässa...
;-)
kram!

Petra H sa...

Ha ha, stackare som blev beskylld för att ha slarvat bort en hel kundvagn!! Det verkar ju lite konstigt att ni skulle ha glömt en fullastad kundvagn i hissen men jag förstår att ni febrilt försökte förstå vad som hade hänt.
Skönt att höra att det inte blev någon skråma på den andra bilen, puh!
Stor kram!

Matildas fikarum sa...

Men näe, vad stressigt! Den måste ha rullat iväg bakom ryggarna på er!

Anna, Fair and True sa...

Haha, Saltis kanske ska börja skriva reklamfilmer eller t o m riktiga filmer!

aussiekicki sa...

Saltis: :-D Haha! Du beskrev det hela på pricken! Faktum är att det lutat en aning men inte så pass att jag funderade mer på det. Sedan körde det bilar fram och tillbaka så vi hörde inte när den rullade iväg. Stressigt värre blev det i alla fall.

Petra: Ja jag fattade verkligen ingenting!

Matilda: Ja den tassade verkligen iväg på egen hand!

Anna: Precis! Hon är i helt fel bransch! :- )

Marianne sa...

Hahahaha, varför är inte Saltis regissör för???? Eller manusförfattare???? Eller författare????

TUR att allt kom till rätta! Vi blev av med en hel kasse goda ostar i Borås. Inte kul, inte.