söndag 15 februari 2009

Bortskänkes!

Om någon är intresserad har vi tre vita Billy bokhyllor inklusive överhyllor och halvdörrar som söker ett nytt hem. Bortskänkes mot avhämtning.

10 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Nu har jag tappat kollen på var ni bor... Har möjligen en som är intresserad.

Marianne sa...

Jag behöver bokhyllor, men jag tror inte jag klarar 20 kilosgränsen med Billy.

Snokis sa...

Fraktade du hem dom från Aus för att skänka bort dem här. Vad fint!

aussiekicki sa...

Matilda: Vi är i Sverige nu sedan drygt två veckor. Om inte den intresserade bor här förstås!

Marianne: Nej det förstås! ;-) Synd!

Snokis: Nä inte ens jag är så korkad att jag fraktar grejer över halva jorden för att sedan ge bort. De har varit magasinerade här i Sverige. Och det kan ju också verka dumt men vi visste inte vad vi skulle flytta till for två är sedan.

Kapybaran sa...

skrattar så jag gråter åt ert tankäventyr!
välkomna hem!

DILA sa...

Jag skulle behöva fler bokhyllor till alla mina böcker, en bokmal som jag är. Tyvärr är vår nuvarande lägenhet för liten för att klämma in en endaste liten möbel till. Men vi är på husjakt, så snart kanske....

Kram Dila

Matildas fikarum sa...

Jo, jag vet att ni har flyttat till Sverige, men inte var. Bor ni i Malmö, t.ex. är det ju ingen idé för någon i Stockholm att få tipset.

Jag väntar med spänning, förresten, på att du ska berätta om hur det känns att flytta hem igen. Blev det en stor kulturkrock?

Petra H sa...

Jag kan svara åt Matilda - Kicki och familjen bor i Sthlm, kommer inte ihåg vilken förort men absolut inte så långt nere som i Skåne...

Matildas fikarum sa...

Tack, Petra!

aussiekicki sa...

Tack Petra! Sorry Matilda men jag har bara ett sporadiskt fungerande uppkoppling och hinner/kan inte blogga på jobbet. Men snart så ska vi väl ha ett fungerande bradband så man vet vad som händer i bloggvärlden samt kan svara på kommentarer som folk. Kram!