torsdag 26 februari 2009

Jo, jag lever

Ni får ursäkta den ofrivilliga tystnaden här på bloggen. Vi har fortfarande inget bredband hemma och mitt mobila har hackat en hel och orsakat vissa bryt. Det är inte så kul att knattra ned ett inlägg som helt plötsligt bara försvinner.

Jag har börjat jobba och det är roligt och förvirrande. Det mesta är nytt men det börjar falla på plats. Jag är dödstrött på kvällarna!

Tack för era kommentarer i tidigare inlägg, jag ska svara så snart jag hinner. Nu är det läggdags, det är nämligen uppstigning kl 05.20i morgon. Natti!

4 kommentarer:

Petra H sa...

Vad spännande att du redan har börjat jobba - var du bara tjänstledig eller är det ett nytt jobb? Vet inte om jag har missat något inlägg om det...
Jag vet hur frustrerande det är med avsaknaden av pålitligt internet - vi har ju varit på resande fot nu i över en månad och det är många inlägg som skrivits i huvudet men aldrig kommit "på pränt"...
Lycka till med jobbandet - jag förstår att det är en stor omställning!
Stor kram1

Saltistjejen sa...

Oh jag tänkte just på dig Kicki! Och på hur det går för er.
kram!

Anna, Fair and True sa...

Vad tycker pojkarna om att vara hemma i Sverige igen?

aussiekicki sa...

Alla: Snabba klubben här, sorry! Fungerar halvbra med uppkopplingen för oss, tyvärr. Jag var tjänstledig men jobbet hann byta lokaler, apparater och rutiner under de två åren jag var borta. Det snurrar rätt bra i mitt lilla huvud ibalnd! Killarna är nöjda med att vara hemma igen och alskar snön och isen. Jag ska blogga mer om allt så fort vi har fått bredbandet stf fungera. Kram tjejer!!!!