onsdag 24 december 2008

God Jul!

Hjälp!
Vilken vecka!
Det har varit full fart sedan i torsdags med julfester, barnshow, städning, handling, hämta vännerna på flygplatsen, strandbesök, bubbel på Operabaren med efterföljande Carols på Operahuset, juklappsshopping, mera mathandling osv osv.

Idag är det Julafton och vi har precis kommit hem från julfrukosten på makens jobb. Nu väntar julmatslagning, pepparkaksbak och glöggkokning. Själva julklapssutdelningen gör vi i morgon eftersom maken jobbar idag.

På Annandag Jul far vi söderut för några dagars semester med våra vänner. Jag ska försöka sno åt mig lite tid att lägga upp bilder från veckan som har varit men så länge så får jag önska en riktigt God Jul från sommar-Sydney och Australien!

8 kommentarer:

Petra H sa...

Nämen, det är ju redan julafton i Australien!!! GOD JUL och ha en riktigt härlig semester med vännerna! Njut av den här sista tiden down under...
Stor kram!

Snokis sa...

Det låter jättekul. Själv mår jag mest illa. Ha en bra jul!

Matildas fikarum sa...

Ha det bra!

DILA sa...

En riktigt God Jul till er i värmen. Hoppas ni får det härligt med era vänner. Här blev det till sist en vit jul om än bara lite grann så det täcker marken.

Kram Dila

Annika sa...

God fortsättning, Kicki!!!
Hoppas ni har haft en fin jul!!
Kram!!

Anonym sa...

Min man vill att vi prövar på att bo i australien ett tag. Skulle vara kul men jag är såååå räd för spindlar så jag vet inte om jag vågar. Min man säger att det borde inte komma in så många spindlar om man bor i stan. Men vad vet han!!??

Marianne sa...

God fortsättning till dig Kicki! Och Gott Nytt År med stora nyårskramar!

Ela sa...

Hej svejs gumman!
Va såå länge sen jag tittade in här, förlåt.

Vilka härliga bilder.
( Jag blir så jävla avudsjuk. )


God fortsättning!
Kramar.