tisdag 6 januari 2009

Nytt År!

Det finns finns inte mycket tid över till bloggen numera. Jul- och nyårshelgen har varit otroligt rolig och intensiv med fest, mat och två weekendresor. Vi har besök från Sverige och det tar tid och energi till att ro runt åtta personer med mat, utflykter och allt dess emellan.

Gott Nytt År vill jag önska alla er som är inne hos mig och läser!
Vi fick en fantastisk nyårsafton med mycket god mat, grill, champagne och makalösa fyrverkerier från första parkett. Vi blev totalt tolv personer och det var supermysigt!

Vi har varit iväg i två omgångar. Annandag jul åkte vi ner till Berry och bodde tre nätter i ett hus och gjorde utflykter. Andra januari bar det av igen, denna gång till en stuga uppe i Blue Mountains. Det var också supermysigt även om jag blev sjuk. Bilder kommer senare.

Nu är tempot lite lugnare och jag hoppas att jag kan få lite mer tid framför datorn att uppdatera med bilder från resor och utflykter.Bilden har jag lånat från Sydney Morning Herald

10 kommentarer:

Jeanette sa...

Gott nytt år, kul att du är "tillbaka" i bloggträsket. Ser fram emot nya inlägg från dig.
Kram

Anne sa...

Låter som en superlyckad jul-och nyårshelg!! Jag vet det tar tid ha gäster, göra utflykter och hela den fadderullan så man hinner inte med bilder, dator, blogg och allt sånt. Men det är ju kul förstås med besök, uppskattat. Hoppas det kommer upp lite bilder senare.
Maffig bild av fyrverkerierna, de visade faktiskt på tv:n (amerikansk) fyrverkerier från Sydney.
Försenast Gott nytt år, hoppas 2009 blir ett riktigt toppenår!!

Saltistjejen sa...

Å Kicki ett SUPERGOTT NYTT ÅR önskar jag dig vännen!!!!!
Det kommer ju bli ett otroligt spännande år för er nu med hemflytt och allt vad det kommer innebära. jag ser verkligen fram emot att få följa er på den resan också, så jag hoppas att du fortsätter blogga även från Sverige. Att flytta tillbaks till sitt hemland har jag förstått kan vara minst lika omvälvande som att flytt UT från tdetsamma. Så jag är väldigt intresserad över dina tankar och känslor och reflexioner över detta när det väl kommer ske.
Ni verkar iallafall haft en underbar jul- och nyårshelg! Härligt!
Själv är jag just tillbaks från vår Sverigesemester, om man nu kan kalla det semester, haha! Det var bra på många vis, uttröttande på många... Just nu känner jag mig mest glad över att vara tillbaka här igen. I mitt eget hem! Det är så intensivt att resa till Sverige att man känner att man gärna vill "vila" i sitt eget hem.... ;-)
Kramar till dig!

Petra H sa...

Jättestort Gott Nytt År från Puerto Rico också!! Hoppas att 2009 blir ett jättehärligt år för er med hemflytten och allt. Så spännande att få höra hur du / ni kommer att uppleva det.
Njut av de sista veckorna och stressa inte med bloggen, vi finns kvar när du har tid att skriva.
Stora kramar!!

Anna, Fair and True sa...

Gott nytt år!

Pseudonaja sa...

Gott Nytt År!

DILA sa...

Gott nytt år till dig och din familj! Det låter som om ni har haft det skönt under jul och nyår. Jag väntar med spänning på bilder från era resor. Det ska bli kul att se.

Kram Dila

Huskorset sa...

Detsamma önskar jag dig!

Marianne sa...

Jag hoppas att jag har sagt Gott Nytt År till dig - men om inte så önskar jag dig det! Så här i mitten av januari.

Det känns som om det börjar dra ihop sig till flytt? Eller är jag för tidigt ute?

LYCKA TILL MED FLYTTEN OCH HOPPAS ATT DU FORTSÄTTER BLOGGA NÄR DU HAR TID!
KRAM!

Godiva sa...

Gott Nytt År!