onsdag 21 januari 2009

Flyttfasen påbörjad

Våra vänner har åkt vidare till Thailand. Det blev ruskigt tomt och tyst. På samma gång börjar sista fasen med flytten hem till Sverige vilket jag ser fram emot enormt mycket.

Det har varit rätt tyst på blogen ett tag. Jag har inte riktigt orkat då det varit full fart på dagarna och vi oftast inte kommit i säng förrän sent. Jag ska försöka uppdatera mellan flyttförberedelserna, allt efter ork.

Jag har fått ett tungt, tungt besked från Sverige som har skakat om mig ordentligt. Tankarna villar iväg och jag önskar att jag redan var hemma så jag kunde finnas till hands. Beskedet slog ner som en bomb och ovissheten om framtiden tär.

Jag ville egentligen bara tala om att jag lever.

Jag återkommer.

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Men Kicki-gumman!!!
Nu blev jag lite orolig!
Många kramar!!!!!

Saltistjejen sa...

Kicki förresten har du ngn mailadress man kan nå dig på??
Om du vill kan du maila min:
saltistjejen@hotmail.com
Om du har tid och lust vill säga. Mest så jag får en adress till DIG.
Kram igen vännen!

Anna, Fair and True sa...

Usch, det låter inte bra. Tänker på dig!

Marianne sa...

Å så tråkigt. Men du ta nu din tid och återkom inte på bloggen förrän du riktigt känner för det. Vi finns kvar och tänker mycket på dig under tiden!

Stora kramar!

aussiekicki sa...

Saltis: Tack för omtanken! Jag har mailat dig!!Kramar!!

Anna: Tack snälla! Det värmer! Jag kan inte skriva om det på bloggen då det rör en annan person som jag inte vill lämna ut.

Marianne: Tack snälla för omtanken! Jag ska försöka blogga när jag har tid, ork och uppkoppling! Kramar!!!!

DILA sa...

Oavsett vad det är som har hänt så ska du veta att jag tänker på dig! Säger som Marianne att du ska ta hand om dig och de dina i första hand, skriv när du orkar. Vi finns kvar här!!!

Kram Dila

Fredrik sa...

Hoppas att det ordnar upp sig. Välkommen till Sverige när det nu beger sig.

aussiekicki sa...

Dila: Tack snälla du!! Jag ska försöka hinna med att skriva lite mellan flyybestyren. Sedan blir vi utan internet ett tag så det blir väl radioskugga ett litet tag igen. Kram!!!

Fredrik: Tack för omtanken! Vi fick besked om att det var så allvarligt som det första beskedet som gavs. Otroligt skönt!! vi landar nästa söndag och jag har lovat att komma med snön!!

Saltistjejen sa...

Å jag ska titta i mailkorgen!
kraaaam!