tisdag 27 januari 2009

Mitt i flyttroran

Det ar en marklig kansla av deja vu. Sitter i koket och bloggar. Pallen jag sitter pa ar det sista i sittvag som inte ar nedpackat. Flyttkillarna ar har och ljudet av tejp som dras av rullen ekar i en mer och mer tom lagenhet.

Igar var det Australiens nationaldag. Vi hann tyvarr inte med att fira da vi hade alldeles for mycket kvar att gora infor flytten. Vi sag dock fyrverkerierna i Darling Harbour pa tvn. Det blev lite kanslosamt. Trottheten och vissheten om att den har sagan snart ar slut tog ut sin ratt och tararna rann.

Jag gjorde den sista delen pa var hemsida igar. Det var sent sa jag hann inte sitta sa lange men det blev i alla fall en del bilder fran var tid har nere. Jag hoppas jag kan gora nagot liknande pa bloggen, en slags sammanstallning over var tid i Sydney.

De sista manaderna har vi tankt att vi har all tid i varlden att gora roliga saker men anda sa blir det stressigt pa slutet. Jag hade garna akt ner till Jervis Bay en gang till och besokt Murrays beach men det har inte funnits tid. Pa lordag bar det av mot kalla Nord! Det ska bli otroligt roligt att komma hem igen och jag langtar.

Jag lamnar en bit av mitt hjarta kvar har.

Sa ar det.

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

ÅKicki jag förstår att det är blandade känslor.
Har inte hunnit svara på ditt mail än heller men det kommer. Gissar att ni har fullt upp ändå så kanske gör det inget om svaret dröjer lite....
Stora kramar och Lycka till med allt nu!
Kanske kan vi ses ngt i Sverige i sluet av mars? Då kommer jag nämligen dit en sväng.

aussiekicki sa...

Saltis: Ja, det ar verkligen blandade kanslor! Beslutet att flytta hem kanns helt ratt men det var ju inget latt beslut att ta.

Det vore superkul att ses nar du kommer til SVerige!!!
Kramar!!!!!

Jeanette sa...

Jag förstår att det är känslosamt att lämna Australien. Hur länge har ni varit där??
Välkommen till Sverige!

Petra H sa...

Tänk att ni snart är på väg hem! Jag förstår att det känns konstigt och sorgligt att lämna Australien men tänk vilka fina minnen ni kommer att ha från ert liv down under. Förhoppningsvis kommer det tillfällen för er att besöka alla vännerna någongång i framtiden.
Lycka till med hemresan!
Kram från Skåne
PS Beroende på hur många dagar jag kommer att vara i Sthlm när jag ansöker om mitt nya visum - antagligen andra veckan i mars så kanske vi också kan ses!? Jag hör av mig när jag vet mer om när...

Marianne sa...

Jaa, Kicki, jag förstår att du har blandade känslor nu. Men Australien kommer alltid att finnas med i era hjärtan, och det går ju flyg dit i framtiden också.

JAG OCKSÅ! JAG OCKSÅ! JAG ÄR OCKSÅ I STOCKHOLM I SLUTET AV MARS!!!

Stora kramar!

Anne sa...

Även om ett beslut är riktigt och känns helt rätt så kan det ju fortfarande vara ledsamt att lämna något. Kanske ska man lämna när det är som bäst också.... Vilket äventyr och vilka minnen ni fått, något att alltid bära med er.
Lycka till med flytt och livet i Sverige!
Kram

aussiekicki sa...

Jeanette: TAck, det ar bitterljuvt att lamna Australien aven om jag ar helr overlycklig att fa flytta hem igen. Vi har varit har i tva ar ganska precis pa dagen. Vill du ocksa komma med pa bloggtraff i slutet av mars?? Kram!

Petra: Ahhh, manga fina minnen. Massor!! Klart vi ska ses om du kommer !!!!!! Saltis dyker nog upp ocksa!!! Kul!!!

MArianne: Ja! Ja! Vi maste ha bloggtraff!! Kram!!!

Anne: Spot on! Sa ar det verkligen! Beslutet kanns helt ratt men det ar ju pa samma gang inte ett enkelt. Kram! Forresten, du ar inte i Stockhol i slutet av mars???

Anne sa...

Nix, tyvärr inte i Stockholm i mars. Men 6 veckor i sommar!!!!!!!

aussiekicki sa...

Anne: Okej, kul att ni kommer i sommar!! Det kanske finns tillfälle att ses!? Kram