lördag 24 januari 2009

Stinkin´ hot!!

Flytten har tagit fart på allvar. Idag kom det över ett gäng kompisar och hämtade en del saker som vi inte ska ta med oss hem. De stannade i åtta timmar så det blev halvt om halvt en utflyttningsfest med lite medhavd bubbel och skafferirensning.

Det har varit varmt! Drygt 42 grader i skuggan och Sydney dallrar i värmen. Jag har gått ut på balkongen för att känna hur det känns och det är förlamande varmt. Vi har hållit oss inne med A/C:n på full kräm. Våra vänner stannade extra länge eftersom de inte orkade åka hem till en varm lägenhet.

Det känns ganska märkligt att vi landar på Arlanda och i vintern, tidigt nästa söndag. Vi har inte upplevt en minusgrad på två år så det kommer att bli en omställning, minst sagt. Hjärnan hinner inte riktigt med men det börjar sjunka in att vi faktiskt åker snart. Det är jobbigt att lämna de goda vänner och som vi har här och alla fantastiska platser. På samma gång är det helt underbart att snart vara hemma igen!

Tack för era omtänksamma kommentarer i förra inlägget. Jag har fått veta att det inte var så allvarligt som man först fick besked om utan antagligen blir det bra. En otrolig lättnad, det har varit en tung vecka med mycket oro och tårar.

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Skönt att höra att det var bättre än du trott, aldrig kul med tråkiga besked. Särskilt när man är på andra sidan jorden.
När går flytten?
Välkommen till ett slaskigt Tullinge!

Saltistjejen sa...

Vad glad jag blir öve att det verkar vara bättre än vad ni först trodde.
Och du jag kan verkligen förstå att ni itne riktigt förstår att flytten verkligen ska ske. Nu!
Helt sanslöst egentligen. Att vara på en sådan plats som ni är nu och veta att ni snart kommer befinna er på andra sidan jorden. med tvärtom-dygn och tvärtom-klimat.
Tänker på dig och er.
Stor lycka till med allt flyttbesvär!
Nu ska jag titta efter ditt mail!
KRAAAM!

Marianne sa...

Å så skönt att det inte var så allvarligt som ni först trodde! Nu går allt lättare för er och det behövs med en flytt runt halva jordklotet!

LYCKA TILL!!!!

Snokis sa...

Låter jobbigt, skönt att det ordnade sig.

aussiekicki sa...

Jeanette: Det var en stor lattnad maste jag saga! Flyttgubbarna ar har idag och i morgon och pa lordag flyger vi hemat. Kram!

Saltis: Ja et ar en lite marklig kansla minst sagt. Jag ser ju inte fram emot ett dygn i ett flygplan och jetlag. Fast det brukar vara lattare att aka vasterut.Kram!

Marianne: Nu ar allt lattare och snart ar alla forberedelser klara. LAsset gar ivag i morgon och efter det kan vi har ett par dagar och ha kul. Det ar verkligen ett pyssel att flytta och man far vara extra genomtankt nar grejerna inte kommer fram forran efter ca 10 veckor. Kram

Snokis: TAck for omtanken! Kram!