måndag 15 december 2008

Mr Pratt

Nu är jag hemma igen, alldeles snurrig i bollen och mjuk i kroppen.
Jag har varit hos Mr Pratt. Han är massör specialiserad på muskel- och senmanipulation. Jag har haft ont i ryggen och nacken länge och det blev ännu värre efter min whiplash-skada i april.

Min vän Lotta rekommenderade Mr Pratt, hon ringde tom och beställde tid samt satt barnvakt idag! Världens bästa Lotta!!

När han såg mig idag så konstaterade han att jag var helt sned i ryggen och att ena axeln satt uppe vid örat. Jag har även haft ont i höger höft ganska länge och det såg han innan jag ens hann säga något!

Han masserade lite försynt till en början och småpratade lite. Lotta hade förvarnat mig om att det skulle göra ont men det verkade inte så farligt tänkte jag. Han kände igenom ryggen och nacken och upprepade hela tiden: "Terrible! Terrible! I can understand that you are in pain."

Sedan satte han igång med the serious business.....
Satan i gatan vad ont det gjorde!!!!
Han manipulerade alla mina miljarder muskelknutor och lösgjorde musklerna hela vägen från nacken ner till höften. Hade han tagit i aningens till så hade jag nog kräkts av smärta.

Jag låg och profylaxandades och gormade svenska svordomar så det ekade mellan väggarna. Efteråt var jag alldeles mosig. Håret stod åt alla håll och mascaran var utkletad på kinderna.
Ont gjorde det men det känns helt underbart efteråt!

Nu ska jag bara ladda för två sessioner till efter nyår. Undrar om man kan få lustgas under tiden?

4 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Vilken bild jag fick framför mig nu! Kan riktigt se hur du stapplar därifrån. Den där gubben skulle jag behöva gå till. Är det inne i stan eller?

aussiekicki sa...

Han finns i Alexandria på O´Riordan street. Inte vansinnigt långt från Central med taxi. Om du är intresserad kan jag maila adress och telefonnummer.
Han var ett riktigt proffs och väldigt sympatisk vilket fick mig att känna mig helt bekväm. Jag brukar nämligen ha riktigt svårt att slappna av när jag får riktig massage (då man måste ta av sig kläder).

Matildas fikarum sa...

Oj, nej Alexandria är lika långt som till tjottahejti för mig. Men tack ändå! Jag kanske ångrar mig, så då får jag väl komma krypande igen! :)

aussiekicki sa...

Ja det är ju en bit för dig som bor på fel sida av hamnen ;-)! Hör gärna av dig om du ångrar dig. han var både bra och jag tror inte heller, särskilt dyr. 100 AUD för en timme.