onsdag 2 juli 2008

Öronen, igen...

Idag var på återbesök hos doktorn. Killarna hade öroninflammation för några veckor sedan och det var dags att kolla öronen igen. E var nästan helt bra men J hade en riktigt elak öroninflammation i vänster öra.

Han klagade lite igår kväll men han var inte ledsen, utan petade mest på örat. Så det blev antibiotika igen. En starkare variant än föregående. Så nu ber vi till örongudarna att båda killarnas öron blir bra tills vi ska sätta oss på flyget om drygt två veckor. En 23 timmars flygresa med öroninflammation är inget vi vill utsätta barnen för, så håll tummarna att de blir bra tills dess.

Det ska bli så himla roligt att få åka hem och hälsa på! Jag längtar halvt ihjäl mig efter alla därhemma och vi är väldigt spända på att se radhuset vi köpt! Ihhhhh!!!

2 kommentarer:

Anne sa...

Stackars liten, jag håller tummarna för att den nya dunderkuren ska hjälpa och snabbt göra det 100% bra. Som du säger, inte kul med öroninflammation när lång flygresa väntar. Men oroa er inte, jag är säker på att det blir bra nu. Två veckor är ju en rätt lång tid också. Håller tummarna!

Saltistjejen sa...

Ja usch att flyga med öroninfalammation är inte kul! Så jag hoppas verklgien det går över!!!!
och himmel vad skoj att komma hem till Sverige! Men oj vilken lång flygning! Helt otroligt egentligen!!!
Jag förstår att du längtar också! Och ååå vad spännande för er att få se ert nya hus!!!! :-) Tycker fortfarande det är roligt att jag vet exakt vilket område det är! :-)
Kram!