måndag 5 maj 2008

Barnmorskorna

Jag hade ju hört talas om serien, Barnmorskorna, och igår satte jag mig och kollade på varje avsnitt på SVTs webb-tv. Maken undrade varför jag satt och snorade och grät framför datorn och log lite när han såg vad jag tittade på.

Det var som att åka tidsmaskin! Det var flera av barnmorskorna i serien som var med under vår maratonförlossning och jag kände även igen en av läkarna och undersköterskorna. Det blev otroligt känslosamt och jag saknade även själva sjukhuset som varit min arbetsplats de senaste nio åren.

Snacka om känslomässig nostalgitripp!

Åh, vad jag längtar hem!

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Jag har också hört talas om denna serie men aldrig sett något avsnitt. Men har bara hört gott om den. Kanske borde jag testkolla något. Men jag är rädd att bli stressad inför kommande förlossning bara....

Anna, Fair and True sa...

Jag är ju inte gravid nu men det känns som man ändå får mest positiv upplevelse av serien. De är så goa barnmorskorna!

aussiekicki sa...

Saltis: Serien finns på SVTs webbtv och är helt fantastisk, men jag förstår om du tycker det känns obehagligt inför din kommande förlossning.

Anna: Eller hur! Det kändes helt fantastiskt att se så många som var med under min förlossning.

Anne sa...

Jag har hört talas om den här serien och fått höra "du måste se den!". Och nu säger även du att den är bra och att tårarna bara rinner. Kan förstå det känns ÄNNU mer för dig än en vanlig tittare eftersom du har egna minnen och känner igen flera.
Hmmm, jag kanske borde ta och kolla på ett avsnitt nu jag också...