måndag 4 maj 2009

Bloggträff

Jag har tagit ett oplanerat uppehåll från bloggen de senaste veckorna. Det riktiga livet har tagit så pass stor plats att jag inte riktigt har haft energi över till bloggen. Men nu så, det är hög tid att visa lite bilder från bloggträffen som vi hade i slutet av mars!

Marianne, Saltis och Anna kom hem till mig för lite mat och massor med prat. Det blev en fantastiskt trevlig kväll och jag är helt förundrad över att man kan träffa så fina personer genom sitt bloggande! Alla var precis som jag hade föreställt mig. Nej förresten, ännu bättre!

Det var otroligt roligt att sitta och lyssna och diskutera med dessa smarta tjejer om allt mellan himmel och jord. De var här i fem timmar och när de gick kändes det som vi inte hade hunnit prata färdigt. Bloggträffen gav mersmak kan man säga!Jonathan satt och myste i Mariannes knä och passade på att prova hennes glasögon.Anna och Saltis med Ella på armen.Mysiga Marianne tog som vanligt fina bilder.Smarta och glada Anna!Härliga Saltis med goa, söta Ella i knät.

Tack tjejer för att ni kom!!!!

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å kicki!
Det var ju bar en sådan underbar träff!!!!! Ojojoj! DEN skulle jag gärna göra om om och om igen!!
TACK själv för att du tog emot oss och fixade mat och allt!
:-)
KRAAAM!

Marianne sa...

TACK själv Kicki! Framför allt stort TACK till dig som tog emot oss med så jättegod mat och härlig familj!

Jag säger som Saltis, den träffen gör jag gärna om många gånger till!

STORA KRAMAR!

aussiekicki sa...

No worries! Det var bara roligt! Vi får försöka ses igen! Vi kommer till NY i oktober! Jag, maken och fyra vänner ska på vuxenweekend. Kram"!!

Jeanette sa...

Ja visst lär man känna en massa nya människor genom bloggen. Jätteskoj. Kul att ni "klickade" även i verkligheten.

aussiekicki sa...

Jeanette: Eller hur!! Det var verkligen roligt. Vill du hänga med nästa gång?!