onsdag 18 mars 2009

Vi har en uppkoppling!!

Äntligen har vi bredband!!!! Eller... vi fick det för drygt en vecka sedan men nu har vi även en dator från makens jobb samt att jag har lyckats hålla mig vaken efter kl 20.45.

Jag är helt slut på kvällarna och somnar nästan före barnen. Det är kul att jobba men totalt utmattande så här i början och jag känner mig ibland som Bambi på hal is.

Vi börjar komma in i det svenska igen och det känns bra. Vi kan sakna Sydney av och till, framförallt de vänner som vi umgicks med det sista halvåret. Barnen saknar sina Sydneykompisar men har anpassat sig otroligt bra ändå. De älskar snön, isen och lervällningen!

På onsdag blir det min livs första bloggträff!! Då kommer det ett gäng bloggare hit och det ska bli superkul att få träffa dem! Vi har fortfarande inte fått våra möbler så det blir lite spartanskt men det spelar inte så stor roll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj Kicki. Kul att du kan blogga ordentligt igen. Så ni har kommit in ordentligt i vardagen i Sverige, härligt. Gillar grabbarna att gå på dagis? Bor ni i erat "nya" hus? Trivs ni? Vi har precis sålt vårat radhus i Sverige, känns skönt. Hälsa Claes och pojkarna.
Kram Eva

Annika sa...

OMG!! Vilka kommer??? Såg ngt om detta på Mariannes blogg.
SYND att jag inte är hemma. Det hade varit grymt kul att få träffa er alla...
Kram!!

Petra H sa...

åh, vad roligt med en bloggträff!! Jag missar både Sthlmsträffen och Skåneträffen med typ en vecka :-( Men jag hoppas på fler tillfällen!
Och så klart, grattis till bredbandet!
Kram och trevlig helg!

DILA sa...

Åh, vad roligt med bloggträffa. Hoppas på bilder och detaljer från den. Vad skönt att ni börjar komma in i vardagen. Har det ordnat sig med barnens skolor? Det var ju lite problem med ansökningarna.

Kram Dila

Anna, Fair and True sa...

Jag kanske kan komma imorgon. Var det kl 15 det var? Jag har ganska flexibel arbetstid så det borde inte vara några problem. Återkommer senare idag (fick ditt mobilnummer från Saltis)!