lördag 7 februari 2009

Premär!!

Premiarbloggning fran min nya iPhone!!
Jag har dock lite för stora korvfingrar för att det ska gå helt smidigt.
I morgon blir det Ikea. På en sondag... Skänk oss en tanke.
Natti.

10 kommentarer:

Tant Janet sa...

Det är strongt gjort att åka till Ikea samma dag som resten av Sverige är där... lycka till... Kram

Saltistjejen sa...

Haha! Det går nog bra ska du se!
Och kul med din nya iphone! Du kommer snart bli mer erfaren att skriva på den jag lovar. I början skrev M hela tiden konstigt för att hans fingrar var "för stora" men iphonen är ju en smart pryl ;-) så den lär sig efter ett tag och liksom skriver ju orden nästan själv, haha!
Kramar nu och hoppas Ikeaturen ggick/går som en dans - lite svettig, lite ont i fötterna, lite törstig, mycket trött på skuff o knuff, men i slutänden värt besväret! :-)

Anna, Fair and True sa...

Jag vill också ha en iPhone! Ska bli kul att läsa om ert "nya" liv i Sverige!

Kaos-Anna sa...

Är du på väg hem nu?

Snokis sa...

Kan du inte blogga lite om bränderna. Du måste ju få massor av rapporter och jag behöver veta saker, nu!

aussiekicki sa...

Jeanette: tack! Det gick ganska bra ändå trots massor med folk. Maken blev lite stressad på slutet nar det var tjockt med folk. Vi avrundade dagen med ett besök på Ica Maxi. Man förtjänar nästan medalj efter en sådan dag.

Saltis: Jag börjar nästan få in tekniken nu! Lite småfixigt i början. Kram!

aussiekicki sa...

Anna: Ja det ska bli kul att blogga om livet har hemma. Det blir nog lite lättare mad en dator ö ett bredband så småningom. iPhone är en cool leksak! Jag får knappt ha den ifred för maken ;-) .

Fru Kaos: Vi är hemma redan! Vi kom hem i söndags .

Snokis: Jag vet inte så mycket om bränderna. Det har varit extremt varmt i södra Australien i ett par veckor. Dryga 45 grader i några veckor ö då blir brand risken extrem. När det väl börjar brinna är det svarslackt om det förvärras med starka vindar. Bränderna kan förflytta sig snabbt och många som stannar kvar for att skydda sina hem kommer inte därifrån i tid. EukalyptusTräden brinner som facklor då de innehåller olja ö det blir fruktansvärt varmt. Dessutom så passar galna människor på att starta nya bränder vilket skapar stora problem. Just nu brinner det på olika ställen längs ostkusten men jag tror delstaten Victoria är värst drabbad. Det är den värsta naturkatastrofen i OZ historia. Hemskt.....

Petchie75 sa...

Vi var också på Ikea igår - vet inte vad vi tänkte på... Bara så vana vid att handla på söndagar från PR + en speciell känsla att Ikea faktiskt har söndagsöppet (vilket de inte har i Belgien). Det var fullproppat redan halv tolv och kö till ingången (trilskandes snurrdörrar)...

Snokis sa...

Skönt att inte ni eller människor ni känner drabbats då, det verkar hemskt där.

Marianne sa...

Jag vill också kunna åka till Ikea : ( Även om det är efter fredagsbönen : )